T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
NİĞDE / ULUKIŞLA - Ulukışla Halk Eğitimi Merkezi

KURUMUMUZ BÜNYESİNDE HİJYEN EĞİTİMİ KURSU AÇILACAKTIR.

HİJYEN EĞİTİMİ KURSU Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Hijyen Eğitimi Yönetmeliği 5 Temmuz 2013 tarih ve 28698 sayılı resmi gazete

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Hijyen Eğitimi Yönetmeliği 5 Temmuz 2013 tarih ve 28698 sayılı resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

      İlgi yönetmeliğe göre Perakende işyerleri, ana dağıtım merkezleri, iş yeri ve kurum yemekhaneleri, restoranlar ve diğer benzeri gıda hizmetlerinin sunulduğu yerler, dükkanlar, toptan satış yerleri, süpermarket dağıtım merkezleri, tüketiciye satış ve dağıtım noktasında gıdanın işlenmesi, muameleye tabi tutulması veya depolanması v.b. hizmet yerlerinde çalışan tüm personelin Hijyen Eğitimine tabi tutulması gerekmektedir.

     Hijyen eğitimine katılmayan ve belge almayan personel bu tarihten itibaren ilgili işyerlerinde çalışamayacaklardır. Yönetmeliğin yayınlanmasından önce alınan belgeler geçerli olmayacaktır.

      Hijyen eğitimine tabi tutulan ve bu eğitimlere katılmak isteyen ilgililer için merkezimizde hijyen eğitimi kursları açılacak olup, başvuru yapacak olanlar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze bizzat başvuru yapabileceklerdir.

 

 

 

Bilgi İçin: Ulukışla HEM 0 388 511 20 31

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 11.08.2020 - Güncelleme: 11.10.2023 09:34 - Görüntülenme: 229
  Beğen | 0  kişi beğendi