NİĞDE / ULUKIŞLA - Ulukışla Halk Eğitimi Merkezi

AÇIK LİSE VE AÇIK ORTAOKUL YENİ KAYIT VE KAYIT YENİLEME TARİHLERİ! 28 AĞUSTOS 22 EYLÜL 2024

Açık Öğretim Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı 1. Dönem (2024/1 Dönemi) yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 28 Ağustos - 22 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

2024-2025 eğitim öğretim yılı 1.dönem kayıt işlemleri, Yeni Kayıt Kılavuzu ve Kayıt Yenileme Kılavuzu doğrultusunda yapılacaktır. Kılavuzları mutlaka okuyunuz.

Açık Öğretim Lisesinde kayıtlı tüm öğrenciler kayıt yenileme işlemini yaptırabilecektir.

Yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemi için öğrenciler, 300 (üç yüz) TL ücreti MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi hesabına https://odeme.meb.gov.tr adresinden tüm bankaların kredi kartı veya T.C. Ziraat Bankası AŞ, Türkiye Vakıflar Bankası TAO ve Türkiye Halk Bankası AŞ'nin ATM, mobil bankacılık ya da internet bankacılığı hizmetleri üzerinden yatıracaktır.

13.08.2024 tarihli ve 32631 sayılı Ortaöğretim Kurumları Yönetmelik değişiklikleri için tıklayınız

Açık Öğretim Lisesi Yeni Kayıt Kılavuzu için tıklayınız

Açık Öğretim Lisesi Kayıt Yenileme Kılavuzu için tıklayınız

Açık Öğretim Lisesi 1-31 Aralık 2024 e- Sınav Duyurusu için tıklayınız

Açık Öğretim Lisesi 21-22 Aralık 2024 Yazılı Sınav Duyurusu için tıklayınız

ÖNEMLİ NOT:

Öğrencilerimiz 2024-2025 Eğitim  Öğretim Yılı 1. dönem sınavlarına fotoğraflı sınav giriş belgesi ile girebileceklerdir.

Giriş belgesinde fotoğrafı bulunmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Bu nedenle öğrencilerimizin Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim Sisteminde fotoğraflarını kontrol etmeleri gerekmektedir.

Sistemde fotoğrafı bulunmayan veya kendi fotoğrafı yerine başka bir görüntü yüklenmiş olan öğrencilerin halk eğitimi merkezi müdürlüklerine başvuru yaparak güncel fotoğraflarını yükletmeleri gerekmektedir.

Öğrenciler kayıt tarihleri arasında https://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx adresinden öğrenci numarası veya T.C. Kimlik Numarası ve şifresiyle giriş yaparak ders seçimlerini yapabilir ve sınav merkezini değiştirebilir. Kayıt tarihlerinden sonra yapılan işlemler dikkate alınmayacaktır.

ÖĞRENCİLERİN 2024-1 DÖNEM SINAVINA KATILABİLMELERİ İÇİN AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİNDEKİ İLETİŞİM BİLGİLERİNİN VE SINAVA GİRECEĞİ SINAV MERKEZİNİN GÜNCEL OLMASI GEREKMEKTEDİR.

ÖĞRENCİLER BU BİLGİLERİNİ  KENDİ ŞİFRELERİ İLE AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİNE GİREREK VEYA 444 0 632 MEBİM ARACILIĞI İLE GÜNCELLEMESİ GEREKMEKTEDİR.

Yayın: 11.07.2023 - Güncelleme: 05.09.2024 11:59 - Görüntülenme: 94